Archery Tag - In de houtzagerij
1496
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1496,bridge-core-2.8.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Archery Tag 

Haal de Robin Hood in jezelf naar boven met Archery Tag. Archery Tag is een combinatie tussen paintball en trefbal, alleen dan met pijl en boog.

Twee teams nemen het tegen elkaar op in het speelveld! Bij Archery Tag krijgt iedere speler een pijl & boog waarmee je op de tegenstander en de target van de tegenstander schiet. Samen met het team probeer je alle targets raak te schieten van het andere team. Het spel vindt plaats achter de vergaderlocatie, namelijk op het ‘T veld waar diverse elementen zijn geplaatst om achter te verschuilen, zoals; roestige olievaten, oude pallets en houten katrollen. Deze activiteit wordt aangeboden vanaf 10 personen en is ook voor grotere groepen een leuke uitdaging! Ga de strijd aan en schakel samen met jouw team de tegenstander uit! Zijn jullie klaar voor teamwork, spanning en een dosis adrenaline? Dan is Archery Tag iets voor jullie!

 

Archery Tag wordt begeleid door een externe partij. Voordat jullie van start gaan met het spel, zorgen zij ervoor dat met enkele schietoefeningen iedereen met de bogen overweg kan. Om het gezicht te beschermen draagt men hoge kwaliteit beschermmaskers tijdens het spel. Archery Tag is een volledig veilig spel, doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops.