CSI 'De Griend' - In de houtzagerij
1490
page-template-default,page,page-id-1490,bridge-core-2.8.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

CSI ‘De Griend’ 

Met de GPS in de hand vertrekken we, op zoek naar aanwijzing die de dader van de inbraak heeft achtergelaten. Acht verdachten zijn aangehouden na een sensationele inbraak, maar… ze wisten te ontkomen.

Aan jullie de taak om aan de hand van een zestal aanwijzingen die zijn achtergelaten in de omgeving de werkelijke dader aan te wijzen. Alleen door super-alert te zijn, scherpzinnig, maar ook snel, zul je er achter komen wie dit op zijn geweten heeft. Wanneer de juiste dader is vastgesteld zul je achter komen waar de “buit” is verstopt en deze is voor de ‘eerlijke vinder’.

OUTLINE TRAVEL 

Deze enthousiaste groep ‘outdoor-gasten’ hebben diverse sport- en spel elementen bedacht helemaal afgestemd op ons buitenterrein. Hun jarenlange ervaring in het organiseren van teambuilding in combinatie met reizen, maakt iedere activiteit tot een waar avontuur. Veiligheid voor de deelnemers staat hierbij altijd voorop. www.outlinetravel.com.