E-steps is een leuke activiteit met collega's! - In de houtzagerij
1123
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1123,bridge-core-2.8.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

E-steps

Op een rustig tempo touren langs de rivier en door de polder van de Alblasserwaard. De E-step is duurzaam, gebruiksvriendelijk en makkelijk te berijden. Diverse routes beschikbaar in combinatie met leuke tussenstops.

De route start vanaf onze eigen locatie. De steps zijn bestemd voor op de fietspaden, waardoor je langs de leukste plekjes komt! Waaien jullie liever uit langs de rivier of ga je dwars door de oude vestingstad Gorinchem? Afhankelijk van de beschikbare tijd, wordt er een route op maat samengesteld (max. 20km). Dit biedt de mogelijkheid om een eventuele tussenstop in te plannen bij een restaurant of café. Het leuke aan elektrisch rijden? Het kost weinig tot geen inspanning én je kan gewoon gezellig blijven praten met elkaar.

Voorwaarden: Deelnemers moeten in het bezit zijn van een motor/auto rijbewijs!  

E-steppi 

Elektrische steps zijn stille, milieuvriendelijke en zeer sympathieke lichte voertuigen met een actieradius van ca. 20 km. De steps worden voor de wet gezien als snorfiets: de maximumsnelheid is 20 km/uur, je hebt géén helmplicht en je maakt gebruik van fietspaden en polderweggetjes www.steppi-e.nl.