RIB-varen - In de houtzagerij
1093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1093,bridge-core-2.8.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

RIB-varen

Met 75 – 110 km per uur over de rivier varen maakt dit tot een waar spektakel! De ligging aan de Merwede maakt het mogelijk om vanuit onze eigen haven met boten de rivier op te gaan. 

Er ligt een boot inclusief kapitein(s) op jullie te wachten in onze eigen haven. Na instructie en het uitdelen van de zwemvesten, kiezen we het ruime sop. De duur van de vaartocht bepalen jullie zelf. RIB-varen is namelijk ook heel goed mogelijk als break tijdens een vergadersessie. Voor een tochtje door de ongerepte natuur gaan we via de Beneden Merwede richting de Dordtse Biesbosch, via de Ottersluis de Dordtse en Sliedrechtse Biesbosch in, waarnaar we de Boven Merwede weer opgaan richting de thuishaven. Spectaculair en sportief!

Bieschbosch adventures

Biesbosch Adventures organiseert boottochten in en rondom de Brabantse en Dordtse Biesbosch en het Land van Heusden en Altena. Tijdens de boottocht wordt er hard gevaren op de rivieren en rustig op de wateren in natuurgebied de Biesbosch. www.biesboschadventures.nl.