Teambuilding in Boven-Hardinxveld, vlakbij Gorinchem & Dordrecht!
1112
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1112,bridge-core-2.8.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Diverse team games

Zelf een katapult bouwen, ontsnapping uit een mijnenveld, krattenrace of een combinatie van verschillende teambuilding-activiteiten, er is eindeloos veel mogelijk op ons buitenterrein!

Het doel van teambuilding is om als team goed te kunnen functioneren, er achter te komen wat je aan elkaar hebt en wat jullie kwaliteiten zijn. Met leuke spelvormen en tussentijdse evaluaties, leer je elkaar op een andere manier kennen en ben je tegelijk lekker actief bezig. De activiteiten zijn ook geschikt voor binnen. Hebben jullie zelf ideeën hierover? Laat het vooral weten. De activiteiten worden geheel afgestemd op jullie doelstellingen en de grootte van de groep. Maatwerk dus. Succes verzekerd!

Outline Travel 

Deze enthousiaste groep ‘outdoor-gasten’ hebben diverse sport- en spel elementen bedacht helemaal afgestemd op ons buitenterrein. Hun jarenlange ervaring in het organiseren van teambuilding in combinatie met reizen, maakt iedere activiteit tot een waar avontuur. Veiligheid voor de deelnemers staat hierbij altijd voorop. www.outlinetravel.com.