Een vergadering met karakter - In de Houtzagerij | Boven-Haridinxveld
207174
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-207174,bridge-core-2.8.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Vergaderen

Ieder houtsoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Dat is waar wij voor willen staan: Vergaderingen met karakter. Een vergadering afgestemd op de behoeftes van jou als opdrachtgever of jullie als bedrijf. Geen kant en klare pakketten, maar maatwerk.

kwartiers I

2 tot 16 personen
Vaste opstelling
Full service

Kwartiers II

16 - 35 personen
Verrijdbare wand en tafels
Full service

Exclusief afhuren

Gehele locatie
tot 75 personen
Full service en 100% privacy

Borrels & breaks

Na een vergadersessie even bijtanken met een stevige lunch rondom de haard of op één van de buitenterrassen. In de Houtzagerij heeft een sfeervolle ontmoetingsruimte met open keuken, die alles in zich heeft om lekker te ontspannen tijdens of na een vergadering.

Breakout room

Wij willen het ‘buiten zijn’ stimuleren door ook externe breakout rooms aan te bieden. Het 4,5 Hectare buitenterrein biedt hier volop mogelijkheden. Geen saaie witte muren, maar steeds wisselende uitzichten. Je kunt hier zowel alleen als in een groep struinen door de grienden, die zich uitstrekken tot aan de rivier. Op diverse plekken zijn er zitjes of andere elementen geplaatst voor een breakout sessie. Het is bewezen dat een brainstorm, teambuilding of vergadering in de buitenlucht meer oplevert op het gebied van persoonlijke aandacht en unieke beleving. Dit mogen jullie zelf gaan ontdekken!

Teambuilding

Teambuilding zien wij niet als een ‘leuk extraatje’ tijdens een vergadering, maar als een essentieel onderdeel. Naast dat het een stukje ontspanning en plezier geeft, doorbreek je met een sportieve of creatieve activiteit de dagelijkse routine van werk, en leren collega’s elkaar op een andere manier kennen. In de Houtzagerij biedt diverse activiteiten aan, die zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden.

Kwartiers I

Deze zaal is beschikbaar voor groepen van 2 tot 16 personen. Met 42m2 is dit een fijne ruimte waar je met een klein gezelschap snel tot de kern kan komen. De ruimte is ingericht met robuuste tafels en comfortabele stoelen. 

De zaal beschikt over:

 • Draadloze Wifi-verbinding
 • Verrijdbaar interactief scherm (75 inch)
 • Flipover
 • Brainstorm wand
 • Voldoende stroompunten
 • Rolstoeltoegankelijk 

Vergaderarrangement

In de Houtzagerij wil het liefst helemaal ontzorgen en heeft daarom een vergaderarrangement opgesteld waarmee je de hele dag of een dagdeel de beschikking hebt over verse (bonen)koffie, thee, tafelwater, fruit en diverse zoete- of hartige hapjes. Bij aankomst een luxe koek of gebakje van de Hardinxveldse bakker. Uiteraard houden wij rekening met eventuele dieetwensen. 

Kwartiers II

Met 120m2 is deze ruimte multifunctioneel te gebruiken voor zowel middelgrote als grote groepen. Afhankelijk van de zaalopstelling, is er zelfs een mogelijkheid voor een vergadering, presentatie of brainstormsessie met 75 personen!

Door een verrijdbare wand kunnen we een knussere ruimte creëren voor kleinere gezelschappen. Zijn jullie juist op zoek naar een ruime zaal voor een actieve vergadering? Er zijn verschillende opstellingen mogelijk onder andere door de verrijdbare tafels. De ruimte in deze zaal wordt benadrukt doordat er aan weerszijden glas is toegepast. Het is geen straf om hier te vergaderen.

De zaal beschikt over:

 • Draadloze Wifi-verbinding
 • Beamer met LCD projector of
 • Verrijdbaar interactief scherm (75 inch)
 • Flipover
 • Brainstorm wand
 • Voldoende stroompunten
 • Rolstoeltoegankelijk

Vergaderarrangement

In de Houtzagerij wil het liefst helemaal ontzorgen en heeft daarom een vergaderarrangement opgesteld waarmee je de hele dag of een dagdeel de beschikking hebt over verse (bonen)koffie, thee, tafelwater, fruit en diverse zoete- of hartige hapjes. Bij aankomst een luxe koek of gebakje van de Hardinxveldse bakker. Uiteraard houden wij rekening met eventuele dieetwensen. Bekijk ‘prijzen en reserveren‘.

Exclusief afhuren

In de Houtzagerij is zowel binnen als buiten ruim opgezet, zodat we de mogelijkheid hebben om meerdere groepen tegelijk te ontvangen.

Willen jullie als bedrijf toch liever exclusief gebruik maken van alle faciliteiten? Dan is er de mogelijkheid om de gehele locatie af te huren. Dit raden wij ook zeker aan voor groepen vanaf 35 personen. Voor een effectieve dagindeling helpen we jullie graag op weg.