Wie is de vos - In de houtzagerij
1119
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1119,bridge-core-2.8.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Wie is de Vos 

Negen kandidaten, één Vos… maar wie dit is weet niemand. Alleen een slimme speler kan ontdekken waar en hoe de Vos opdrachten saboteert.

‘Niets is wat het lijkt’ is de zin die iedere deelnemer in zijn achterhoofd moet houden tijdens de activiteiten. De kandidaten/deelnemers moeten samenwerken om geld voor een pot te verdienen. Een van hen is de vos, degene die het spel in het geheim saboteert. Het winnende team of de vos gaat er met de prijs vandoor. Aan de hand van een viertal spellen gaan de deelnemers deze pot bij elkaar proberen te krijgen. De vos houdt er echter een andere strategie op na. Het is aan de deelnemers om deze vos door middel van stemrondes te ontmaskeren. Hoe eerder je de vos hebt ontmaskert, des te meer punten levert het jou als persoon op om uiteindelijk de winst in de wacht te slepen.

Outline Travel 

Deze enthousiaste groep ‘outdoor-gasten’ hebben diverse sport- en spel elementen bedacht helemaal afgestemd op ons buitenterrein. Hun jarenlange ervaring in het organiseren van teambuilding in combinatie met reizen, maakt iedere activiteit tot een waar avontuur. Veiligheid voor de deelnemers staat hierbij altijd voorop. www.outlinetravel.com.